Menu
Zapraszamy do restauracji Hotelu Centuria Wellness&SPA ***. W odnowionych wnętrzach naszej restauracji Szef Kuchni Paweł Babisz serwuje wykwintne dania kuchni polskiej. Stawiamy na produkty regionalne, dlatego też w naszej karcie znajdziesz takie nietypowe dania jak tatar ze strusia z lokalnej strusiarni czy ślimaki z hodowli w Siewierzu.
Na szczególną uwagę zasługują skomponowane w oparciu o dary okolicznych lasów - dziczyzna w regionalnym wydaniu oraz wyjątkowe, przygotowywane według własnej receptury lody chałwowe z musem z leśnych jeżyn. Niekwestionowanym królem deserów w nowej karcie menu jest krucha tarta serowa z musem z rokitnika. Prawdziwie doskonałe połlczenie cudownej słodyczy i kwaskowego smaku rokitnika - bomby pełnej witamin - fantastycznego polskiego Superfoods!
Serdecznie zapraszamy!
Rezerwacja stolików tel. 32 678 35 00